Mobirise

Ismerje meg és élvezze a játék új szintjét a nagy teljesítményű Nitro 5 készülékkel. A masszív, visszafogott kialakítás villámgyors FHD IPS képernyőt és a játékélményt minden tekintetben feljavító, lenyűgöző technológiák tárházát rejti magában.

Mobirise

Kiváló műszaki jellemzők

Uralja a játékvilágot a 10. generációs Intel® Core™ i7 processzor1 vagy az AMD Ryzen 4000 sorozatú mobil processzor és az NVIDIA® GeForce RTX™ grafikus kártya együttes erejével. Maximális sebesség és hatalmas tárhely: két foglalat az M.2 PCIe SSD-k számára1 és akár 32 GB DDR4 RAM.

Windows 10 Home

Microsoft® Operációs rendszer

10. generációs Intel®

Core™ i7 processzor

GeForce RTX™

NVIDIA® grafikus kártya

32 GB/1 TB Raid 0

DDR4-29331/NVMe SSD
RAM/tárhely 

Mobirise
Mobirise

NVIDIA RTX™ technológia

A GeForce RTX™ gamer laptopok alapja az NVIDIA Turing™ GPU architektúra és a forradalmi NVIDIA RTX™ platform. Készüljön fel a leggyorsabb, legrealisztikusabb, MI által felfokozott játékélményekre.

Mobirise
Mobirise

RTX™. Készen áll.

A vadiúj RTX™ platform az előző generációs grafikus kártyák teljesítményének akár 6-szorosát biztosítja.

Mobirise

NVIDIA Turing™

A korszakalkotó NVIDIA Turing™ architektúra a valós idejű ray tracinget, a mesterséges intelligenciát és a programozható árnyékolást ötvözi.

Mobirise

Ray Tracing

A ray tracing a fény valódi viselkedését szimulálja, így lehetővé teszi a valós idejű és moziminőségű leképzést.

Vizuális intenzitás

Fedezze fel a játékok világát még részletgazdagabban a 17,3 vagy 15,6"-es FHD IPS kijelző éles képeivel. Élvezze az akadozás- és elmosódásmentes játékélményt a 144 Hz-es frissítési gyakorisággal és a 3 ms-os válaszidővel. 80%-ra növeltük a kijelző-káva arányt a keskeny, 7,02 mm-es kávával, és élethű színeket biztosítunk a 72% NTSC,
300 nites panellel.

15,6/17,3

Képernyőméret

FHD IPS

1920×1080

7,02 mm

Vékony káva

144 Hz/3 ms

Képfrissítés/válaszidő

Mobirise
Mobirise

Tűzrőlpattant hűtés

Amikor a megterhelő igénybevétel miatt egy kis pluszra van szükség, a két ventilátorral, az Acer CoolBoost™ technológiával és a négy légkivezetős kialakítással megakadályozhatja, hogy felforrósodjon a helyzet. A CoolBoost™ 10%-kal növeli a ventilátorsebességet és 9%-kal a CPU/GPU hűtést az automatikus móddal összehasonlítva. Felügyelje és kezelje a rendszert valós időben a NitroSense segítségével, beleértve a hőmérsékletet, a ventilátorsebességet és még sok mást.

Mobirise
Mobirise

Kétventilátoros hűtés

Mobirise

Négy légkivezető

Mobirise

CoolBoost™

A győzelem kulcsa

Dobja fel a felhasználói élményt a 4 zónás RGB billentyűzettel, és vegye át az irányítást a laptop belső működése fölött a dedikált NitroSense billentyűvel. A WASD gombokat és a nyílbillentyűket is kiemeltük a könnyű láthatóság érdekében, maga a billentyűzet pedig azonnal reagál a mindössze 1,6 mm-es lenyomási távolsággal.

Mobirise

Érje el a hangsebességet

A jobb audió nemcsak győzelemre vezethet, hanem immerzívebb élményt is kínál
a dupla 2 W-os hangszórónak köszönhetően. A DTS:X® Ultra technológia tiszta hangzást biztosít, és 3D-s térbeli hangzás is elérhető vele, így pontosan hallhatja,
honnan érkeznek ellenfelei.

Mobirise
Mobirise

A csatlakozás nem játék

Törjön az élre online: vegye kezébe a hálózat irányítását, és helyezze előtérbe a játékot a Killer™ Ethernet E26001 és az Intel® Wi-Fi 6 segítségével.

Killer™ E2600

A Killer E2600 automatikusan észleli, osztályozza és rangsorolja a hálózati forgalmat, és biztosítja, hogy a legfontosabb adatok gyorsan, 1 Gb/s átviteli sebességgel érkezzenek.

Intel® Wi-Fi 6

A 160 MHz-es csatornákat használó, vadonatúj Wi-Fi 6 technológiával 2,4 Gb/s értékű elméleti átviteli sebességet és csúcskategóriás teljesítményt biztosít.

Killer Control Center 2.0

Ez az izgalmas új interfész lehetővé teszi a játékosok és a nagy teljesítményű számítógépek felhasználói számára, hogy könnyedén elemezzék, optimalizálják és vezéreljék számítógépük hálózati teljesítményét.

Mobirise

Portok bősége

Csatlakoztassa összes perifériáját a portok teljes választékához, beleértve a HDMI 2.0 és a legújabb USB 3.2 szabványt is 1. és 2. generációs támogatással.

HDMI 2,0

Nagy sebesség

1. generációs USB 3.2

SuperSpeed USB 5 Gb/s

2. generációs USB 3.2 Type-A

10 Gb/s + offline töltés

2. generációs USB 3.2 Type-C®

SuperSpeed USB 10 Gb/s

Mobirise

This website was started with Mobirise