Dell Inspiron 15 (3501) Notebook

Jobb eszközök, gyorsabb eredmény.

A 15,6 colos laptop 2 oldalán keskeny szegéllyel rendelkezik, ExpressCharge™ akkumulátorral és 11. generációs
Intel® Core™ processzorokkal szerelték fel.

Mobirise

Játékra készen.

 A kiemelkedő teljesítményű, elegáns 15 colos laptop kijelzőjének két oldalán keskeny szegély található. A modell Express Charge funkcióval rendelkezik, a teljesítményéről Intel® Core™ processzorok gondoskodnak és opcionálisan PCIe SSD meghajtóval is elérhető.

Kéznél van a teljesítmény 

Nagy méretű tárhely: A modell akár SSD-vel is elérhető, amely gyorsabb és csendesebb, miközben ütésállóbb, mint a hagyományos merevlemezekhez (HDD-k). Akár kétmeghajtós konfigurációval is élvezheti az SSD-k teljesítményét, a HDD-k tárolókapacitásával ötvözve.

Nagy teljesítmény: Böngészés, olvasás, filmnézés, streamelés, zenehallgatás és tanulás – a legújabb 10. generációs Intel® processzorok multimédiás képességek széles skáláját nyújtják az egész napos szórakozáshoz. Az akár 16 GB DDR4 memóriával kombinálva ez a rendszer egyszerű többfeladatos munkavégzést tesz lehetővé, és könnyen válthat az alkalmazások között.

Készenléti állapot: Egy gombnyomással vagy az érintőtáblán egyetlen koppintással hozzáférhet ahhoz, amire szüksége van. A modern készenléti üzemmód révén a laptop gyorsan felébred, így folytathatja a munkát. 

Mobirise

Azoknak, akik mindig úton vannak

Utazás könnyebb csomaggal: Az előző generációhoz képest mintegy 11.88%-kal könnyebb Inspiron 15 3000 készen áll az útra, akárhová is tart.

Tiszta kép: A két oldalon keskeny keret nagyobb képernyőméretet biztosít. Az elegáns vékony kerettel ellátott, HD vagy FullHD felbontású, tükröződésmentes kijelző tiszta, fényes képet nyújt, amely kíméli a szemet.

Egyszerű és biztonságos: A modell akár ujjlenyomat-olvasóval is elérhető és a Windows Hello szolgáltatás révén egyszerűen és biztonságosan, egyetlen érintéssel bejelentkezhet a rendszerbe.

Dell Cinema: A Dell Cinema tökéletes házimoziélményt nyújt, hihetetlen színekkel, hangzással és folyamatos adatátvitellel. 

Mobirise

Alapok, magasabb szinten

Sötétben is látható: A modell akár hátulról megvilágított billentyűzettel is elérhető, amelynek köszönhetően fényviszonyoktól függetlenül tovább dolgozhat.

Portok és egyebek: A laptopot csatlakoztathatja tévéhez vagy monitorhoz a HDMI-porttal, fényképeket tölthet le az SD-kártyaolvasó segítségével, és kihasználhatja a gyors adatátviteli sebesség előnyeit a két USB 3.1 Gen 1-port jóvoltából.

Numerikus billentyűzet: Pár gombnyomással költségvetés és egyéb kalkulációk készítése is lehetséges a numerikus billentyűzeten.
A természet ihlette: Válassza a modellt az Accent Black vagy Soft Mint3 színekben.

Frissített látvány: Opcionális NVIDIA MX330 különálló grafikus kártya a gazdag grafikájú alkalmazások teljesítményének növeléséhez. Csak NVIDIA® grafikus kártyával és Type-C™ porttal (csak adatátvitel) rendelkező konfigurációk esetén vehető igénybe. A port lehetővé teszi, hogy elsőre könnyedén csatlakoztasson kisebb eszközöket a laptophoz.
 

Mobirise

Kapcsolja össze eszközeit a Dell Mobile Connect segítségével!

Koncentráljon egy dologra: Dell számítógépéről telefonját közvetlenül elérheti, hogy teljes mértékben a feladatára koncentrálhasson – számítógépéről egyszerű módon kezdeményezhet hívásokat, küldhet üzeneteket és kaphat értesítéseket.

Egyszerű fájlátvitel: Számítógépéről telefonjára egyszerű módon átmásolhatja fájljait, fényképeit, videóit, zenéit és dokumentumait, bonyolult adattárolási szolgáltatások és zavaró kábelek nélkül is.
Okostelefon tükrözése számítógépre: Jelenítse meg Android vagy iOS rendszerű eszközének képernyőjét számítógépén, és használja alkalmazásait azon keresztül.

Biztosítsa adatai védelmét: Telefonja a Dell Mobile Connect biztonságos kapcsolaton keresztül csatlakozik számítógépéhez, így adatai nincsenek kitéve a nem biztonságos internetkapcsolatok veszélyeinek. 

Mobirise

Portok és bővítőhelyek

10. generációs Intel® processzorral szerelt modellek esetében:
1. SD-kártyaolvasó | 2. 1. generációs USB 2.0 Type-A | 3. Ék alakú biztonsági csatlakozó | 4. Tápbemenet | 5. HDMI 1.4 | 6. RJ45 | 7. 1. generációs USB 3.2 Type-A | 8. 1. generációs USB 3.2 Type-A | 9. Audiócsatlakozó

11. generációs Intel® processzorral kapható modellek esetében:
1. SD-kártyaolvasó │ 2. 1. generációs USB 2.0 Type-A │ 3. Ék alakú biztonsági csatlakozó │ 4. Tápbemenet │ 5. Opcionális 1. Generációs USB 3.2 Type-C adatátvitellel (csak 11. generációs processzorokkal és NVIDIA® grafikával rendelkező konfigurációk esetén áll rendelkezésre) │ 6. HDMI 1.4 │ 7. RJ45 │ 8. 1. Generációs USB 3.2 Type-A │ 9. 1. Generációs USB 3.2 Type-A │ 10. Audiocsatlakozó 

Mobirise

Méretek

 
1. Magasság: 18,0 mm – 19,9 mm (0,71" – 0,78")
2. Szélesség: 363,96 mm (14,33")
3. Mélység: 249 mm (9,80") | Kezdő tömeg: 1,83 kg (4,04 font)

Designed with Mobirise - More here