Dell Vostro 14 (3490)

Könnyebb munkavégzés

Még vékonyabb és könnyebb 14 hüvelykes laptop. A számos csatlakoztatási lehetőségnek, a nélkülözhetetlen biztonsági funkcióknak és a legújabb Intel processzoroknak köszönhetően mindig saját igényei szerint dolgozhat. 

Mobirise

Dolgoztassa meg a kapcsolatait! 

Dell Mobile Connect: A DMC segítségével párosíthatja iOS vagy Android rendszerű okostelefonját laptopjával. Lehetősége nyílik közvetlenül laptopjára kérni a telefonhívásokra, SMS-ekre, azonnali üzenetekre vonatkozó és más alkalmazások által küldött értesítéseket, így csak egyetlen képernyőre kell koncentrálnia.

Gigabit Ethernet: A 10, 100 vagy 1000 Mbit/s-os adatátviteli sebességnek köszönhetően pillanatok alatt letöltheti a fájlokat.
Számos csatlakoztatási lehetőség: A VGA-port segítségével televíziót vagy monitort csatlakoztathat a készülékhez. 

Számos csatlakoztatási lehetőség: A VGA-port segítségével televíziót vagy monitort csatlakoztathat a készülékhez.

Védelem a munkája számára

Egyszerűen biztonságos: A főkapcsoló gombon lévő opcionális ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően a bejelentkezés egyszerű, gyors és biztonságos.

TPM: A Trusted Platform Module 2.0 is egy hardveralapú biztonsági funkció, amely számítógépes titkosítási kódok létrehozásához és kezeléséhez használható. Lehetővé teszi a jelszavak, ujjlenyomatok és kulcsok meghajtón kívüli védelmét és titkosítását. Mivel a TPM zárolja a visszafejtéseket, a támadók a merevlemez eltávolításával és egy másik számítógépbe történő behelyezésével nem férhetnek hozzá az adatokhoz. 

Mobirise

Megbízható teljesítmény

Erős processzorok: Az akár 10. generációs Intel® core i7 processzorok bámulatos reakcióidőt és zökkenőmentes többfeladatos munkavégzést tesznek lehetővé.
Kiváló grafika: Az akár AMD Radeon™ 610 2 GB vRAM-mal rendelkező, opcionális különálló grafikus kártyával könnyedén futtathatja grafikaigényes alkalmazásait.
Bőséges tárhely: Az akár 256 GB kapacitású PCIe NVMe SSD elegendő tárhelyet biztosít fájljai számára.
Peak Shift: Az opcionális Peak Shift funkció csökkenti az energiafelhasználást azáltal, hogy a nap bizonyos szakaszaiban automatikusan akkumulátoros üzemmódra vált, még akkor is, ha a laptop áramforráshoz csatlakozik. 

Mobirise

Portok és bővítőhelyek

1. SD-kártyaolvasó
2. USB 2.0
3. VGA
4. Ék alakú biztonsági csatlakozó
5. Tápcsatlakozó
6. HDMI
7. RJ-45
8. USB 3.1 Gen 1 Type-A
9. USB 3.1 Gen 1 Type-A
10. Fejhallgató/mikrofon

Mobirise

Méretek

 
1. Magasság: 19,9 mm (0,8")
2. Szélesség: 339 mm (13,4")
3. Mélység: 241,9 mm (9,5")
Kezdő tömeg: 1,72 kg

Mobirise page creator - Try here