Öröm az IT-részleg számára

A ThinkPad L390 a kialakításánál fogva biztonságos, megbízható és hordozható. Különálló TPM 2.0 chipje és opcionális Match-on-Host technológiájú ujjlenyomat-olvasója hozzájárul az adatvédelemhez. Az időtállóság, amelyre a vállalkozása számíthat, egyenesen a lényegéből fakad. Mi több, mindössze 1,46 kg a súlya, és bárhol használható.

Mobirise

A nem helyhez kötött munkavégzés szabadsága

A nagy teljesítményű Intel® processzoroknak, nagy sebességű DDR4 memóriának és a 14 órás akkumulátoros üzemidőnek köszönhetően az L390 nem lajhár. A Rapid Charge gyorstöltő technológiával pedig csupán egy óra alatt 80%-ra fel lehet tölteni az akkumulátort. A fejlett biztonság és felügyelhetőség érdekében az Intel® vPro™ technológiával felszerelt típust lehet választani.

Mobirise

Nagyon jó kapcsolatok

Az aljzatok teljes választékával, így USB-C és HDMI portokkal, illetve zökkenőmentes vezeték nélküli technológiával felszerelt, áramvonalasított L390-hez valamennyi kedvenc eszköze csatlakoztatható, és a laptoppal mindenhol kapcsolatban is maradhat. Fekete vagy ezüst színben kapható.

Kíméli a szemet és a zsebét

A választható 13,3 colos kijelzők között IPS FHD is található a széles betekintési szög és továbbfejlesztett színmegjelenítés érdekében. Ezenkívül multitouch érintőképernyős változat mellett is dönthet, amely többféle interakciót tesz lehetővé. Az opcionális háttérvilágításos billentyűzet tökéletes a gyengébb fényviszonyokhoz. Bármi is legyen a választása, az árat is nagyon elfogadhatónak fogja találni

Mobirise

Fokozott biztonság egyetlen érintéssel

Az opcionális érintéses ujjlenyomat-olvasóval gyorsabban, könnyebben tud bejelentkezni az L390-es gépébe mint ha begépelné a jelszavát. Emellett, ha laptopja illetéktelen kezekbe kerülne, az ujjlenyomata nélkül nehezebb megnyitni az azon tárolt fájlokat, mint a jelszava nélkül.

Keres valamit? Kérdezze Cortanát

Az akár Windows 10 Pro lehetőségével intsen örök búcsút a fájlok, fotók vagy értekezlet jegyzetek keresgélésének. És üdvözölje Cortanát: keresőmotor, titkárnő, asszisztens és még ennél is több, ráadásul fájlnevek helyett időpontok vagy nevek alapján is tud keresni.

Mobirise

Ezzel a kialakítással jöhet bármi

A ThinkPad L13 Yoga 2 az 1-ben laptopot 12 katonai szintű követelmény szerint teszteljük és több, mint 200 minőségellenőrzéssel biztosítjuk, hogy szélsőséges körülmények között is működjön. A sarkvidéki vadontól a sivatagi homokviharokig, a zéró gravitációtól a kiömlött folyadékokig és leejtésig biztos lehet abban, hogy ez a laptop kibírja az élettel járó igénybevételt.

Hanghullámok körös-körül

A ThinkPad L13 Yoga 2 az 1-ben laptopban Dolby Audio Premium® technológia működik, amely kristálytiszta hangzást biztosít videonézés vagy hívásfogadás közben. A széles hatósugarú zajszűrős dupla mikrofonnal pedig biztos lehet abban, hogy minden hívása tisztán hallható lesz.

This website was designed with Mobirise site template