Dell Latitude 3520 Notebook

A világ legkisebb 15,6 hüvelykes laptopja innovatív webkamerával a zökkenőmentes, kiváló minőségű videokonferenciákhoz, az Intel® legújabb processzoraival és Dell Optimizer szoftverrel.

Mobirise

Minden eddiginél kisebb és gyorsabb? Igen.


A világ legkisebb 15,6 hüvelykes laptopja innovatív webkamerával a zökkenőmentes, kiváló minőségű videokonferenciákhoz, az Intel® legújabb processzoraival és Dell Optimizer szoftverrel.

Mobirise

Operációs rendszer


Windows 10 Home vagy Windows 10 Pro vagy Ubuntu operációs rendszerrel – a zökkenőmentes, sokoldalú számítógépes élmény érdekében.

ExpressConnect
Élvezze a zavartalanul működő Wi-Fi-t. Az ExpressConnect funkció automatikusan az iroda legerősebb hozzáférési pontjaihoz csatlakoztatja a készüléket1, és a sávszélességet a konferenciahívási alkalmazásokhoz irányítja, bárhol is dolgozzon.

ExpressResponse2

Az Intel® Adaptix™ technológiára épülő funkció rangsorolja a legfontosabb alkalmazásait, így gyorsabban megnyithatja és hatékonyabban használhatja azokat.

ExpressCharge3

A Dell Optimizer az Ön használati szokásaihoz igazodva és az akkumulátort egy óra alatt akár 80%-ra felöltve meghosszabbítja az üzemidőt, és javítja az akkumulátoros teljesítményt.

Intelligent Audio

A konferenciahívásokon mostantól úgy érezheti, mintha Ön is ugyanabban a teremben lenne. Az Intelligent Audio technológia jobb konferenciaélményt biztosít azáltal, hogy javítja a hangminőséget és csökkenti a háttérzajt, így minden szót tökéletesen fog hallani, és Önt is tisztán hallják majd.

Mobirise

Alapvető funkciók minden vállalkozás számára


Kiváló teljesítmény: A legújabb, akár 11. generációs Intel® Core™ i7 processzorok kiváló teljesítményt, egyszerű felügyeletet, beépített biztonsági funkciókat és az Intel® architektúra stabilitását nyújtják a vállalatok számára, jövőbiztos megoldást biztosítva ezáltal. Az opcionális NVIDIA MX450 grafikus kártya segítségével letöltheti és zökkenőmentesen futtathatja a nagy grafikai igényű alkalmazásokat.

Csatlakozás bárhonnan: Útközben is problémamentesen dolgozhat. Az Intel® Wi-Fi 6 megbízható csatlakoztatást, nagy sebességet és következő generációs biztonságot nyújt a PC-k és a vezeték nélküli hálózatok számára.

Portok minden feladathoz: Több monitorral és tartozékkal kompatibilis a számos különböző elérhető portnak köszönhetően, beleértve az USB 3.2 Gen2x2 Type-C™-portot és a hagyományos portokat, például a HDMI- és az RJ45-portot.

Gyors munkakezdés:
A bekapcsológombba épített ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően pillanatok alatt elindíthatja a rendszert.

Egész napos hatékonyság: Az opcionális, kis sűrűségű 3C és 4C akkumulátorokkal élen járhat a hatékonyságban.

Mobirise

Modern dizájn a produktivitás növeléséhez


Lenyűgöző dizájn: A Latitude 3520 kisebb és könnyebb, és új, sötétebb burkolat, letisztult oldalfalak és vékony keret jellemzi.

Továbbfejlesztett billentyűzet: A nagyobb, szegély nélküli billentyűzet, a billentyűprofil és a 10%-kal nagyobb érintőpad minden eddiginél egyszerűbb gépelést és navigálást tesz lehetővé.

Továbbfejlesztett kijelző:
A 250 nites, full HD felbontású kijelzőpanelek nagyobb fényerőről gondoskodnak.

Kamerazár:
A fokozott biztonság érdekében mechanikus kamerazárral is kapható.4

A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk:
A termékeink EPEAT Arany minősítése5 a garancia arra, hogy biztosan elégedet lesz a megvásárolt Latitude készülékkel. Az Energy Star szabvány előírásainak megfelelő rendszerekkel pedig nem csupán pénzt takaríthat meg, de az elektronikus termékek gyártásából származó károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez is hozzájárulhat.

Modern dizájn a produktivitás növeléséhez

A felhasználói élmény korszerűsítése a Dell Technologies Unified Workspace platformjával.

A Dell Technologies Unified Workspace hatékony támogatást biztosít a végponti környezet korszerűsítéséhez és a felhasználói élmény optimalizálásához. A Dell szoftveres és szolgáltatási megoldásai a meglévő végponti környezetbe integrálhatók, és az üzembe helyezés, a biztonság, a felügyelet és a támogatás terén egyaránt fokozott hatékonyságot, konkrét lépésekké alakítható információkat és optimális felhasználói élményt nyújtanak.

A Dell Technologies Unified Workspace megoldás előnyei a hardveres és IT-költségekre Modern, gyári erőforrás-kiosztás és 50%-kal rövidebb üzembe helyezési idő. Átfogó végponti biztonság az operációs rendszer szintjén és azon túl. Egyesített felügyelet az Ön által választott konzolról. Prediktív, proaktív támogatás az akár 46%-kal kevesebb támogatási hívásért és hatszor gyorsabb problémamegoldásért

Mobirise

Portok és bővítőhelyek 

 
1. Opcionális uSim-kártyatartó
2. uSD 3.0 kártyaolvasó-foglalat
3. Hangcsatlakozó
4. USB 2.0
5. USB 3.2 Gen 1 Type-A port
6. RJ-45 és állapotjelző LED
7. Ék alakú biztonsági csatlakozó
8. Bekapcsolás, 4,5 mm-es egyenáramú csatlakozó és állapotjelző LED
9. HDMI 1.4
10. USB 3.2 Gen 1 Type-A port
11. USB 3.2 Gen 2x2 Type-C™ port DisplayPort Alt móddal

Mobirise

Méretek és tömeg 


1. Magasság: 18,06 mm (0,71")
2. Szélesség: 361 mm (14,2")
3. Mélység: 240,9 mm (9,5")
4. Kezdő tömeg: 1,78 kg (3,93 font)

This page was built with Mobirise