Mobirise

Mondjon búcsút a laptop sérülékenységének

A ThinkPad E490 választható biztonsági funkciói segítik a kis- és középvállalatok működését. Az ujjlenyomat-olvasó biztonságos biometrikus hitelesítést ad, míg a diszkrét megbízható platform-modul (TPM) a hardver szintjén titkosítja az adatokat. Mi gondoskodunk a biztonságáról, így ön gondoskodhat az üzletről.

Mobirise

Nagy teljesítményű

A ThinkPad E490 a legújabb Intel felszereltséggel®Quad Core ™ processzorok és Intel Optane ™ kész; amikor ezt a memóriaopciót választja, minden tevékenység felgyorsul, a mindennapi számítások elvégzésétől kezdve a multimédiás fájlok megnyitásán keresztül, a nagy teljesítményű játékok betöltéséig.

Mobirise

Üzleti tevékenységhez készítve— gyakorlatban tesztelve

A ThinkPad E490 a megbízható működés biztosítása érdekében iparági minőség-ellenőrzéseken tesztelt. A ThinkPad E sorozatú PC-ken számos tesztet végeznek, mint például a zsanérok életciklus-tartósságának vizsgálata, a ventillátorok tesztelése, a rezgés- és sokktesztek, valamint a billentyűzet tesztelése az alkatrészek szilárdságának és tartósságának ellenőrzéséhez. A E490 modell megvásárlásával a tartósság és a minőség tökéletes kombinációját tudhatja magáénak.

Mobirise

Stílusosan kápráztat el

Mikor az úton van, a ThinkPad E490 nemcsak, hogy elég könnyű ahhoz, hogy a karja alá csapja, miközben a következő ügyfél-találkozásra igyekszik, de jól is néz ki. Válasszon egy ellenálló műanyag fedelet a költséghatékonyabb modell érdekében, vagy a vékonyabb modell esetén ragaszkodjon a fém változathoz. Mindkét modell két színben létezik: elegáns ezüst vagy klasszikus fekete.

Mobirise

Érj el 0-tól 80-ra 60 perc alatt

A ThinkPad E490 13 órás akkumulátor-élettartammal növeli a produktivitását. * Mi több, ha töltenie kell, a gyorstöltés technológia 80% -os töltöttségi szintet biztosít egy óra leforgása alatt. Tehát egy 60 perces ebédszünet is elég hozzá, hogy feltöltődjön a gépe.

* A MobileMark 2014 tesztje alapján. Az akkumulátor élettartama jelentősen változhat a beállítások, a használat és egyéb tényezők függvényében. A gyorstöltés funkció 65W-os adaptert igényel.

Mobirise web page builder - Get more