Mobirise

Búcsúzzon el a sérülékenységtől

A ThinkPad E590 opcionális biztonsági funkciói megkönnyítik, hogy az irányítás a vállalkozása kezében legyen. Az ujjlenyomat-olvasó biztonságos biometrikus hitelesítést biztosít, mialatt a különálló megbízható platform modul (TPM) hardverszinten titkosítja az adatokat. A biztonságot ránk hagyhatja, és csak a vállalkozására figyelhet.

Mobirise

Teljesítménnyel tele

A ThinkPad E590 laptopban a legújabb Intel®négymagos Quad Core™ processzorok és elő van készítve az Intel Optane™ technológiára, tehát ha ezt a RAM-opciót választja, akkor minden felgyorsul: a mindennapi használattól kezdve a sokféle médiát tartalmazó fájlokon át a teljesítményigényes játékokig. A duál háttértár meghajtók lehetősége pedig a valódi szárnyalást jelenti.

Mobirise

Üzletre tervezve – életre tesztelve

A ThinkPad E590 megbízhatóságát az iparági szabvány minőségellenőrzés szerinti tesztelés biztosítja. E-sorozatú ThinkPad számítógépeink egész sor tesztelésen mennek keresztül, ideértve a zsanérok életciklus tartósságát, a ventilátorokat a megbízható hűtés érdekében, a mindennapos kezelésnek és szállításnak megfelelő rezgés- és nem ismétlődő ütésvizsgálatokat, sőt, még a billentyűzetet is teszteljük a gombok és alkatrészek strapabíróságát és hosszú élettartamát vizsgálva. Az E590 megvásárlásával az érték és a tartósság tökéletes házasítását kapja.

Mobirise

Fejezze ki önmagát

A kifinomult fémbevonatú ThinkPad E590 két jellegzetes színben rendelhető. Ön döntheti el, hogy a kifinomult ezüst vagy a klasszikus fekete illeszkedik jobban saját stílusához. Bármelyiket is választja, biztosan lenyűgözi a környezetét.

Mobirise

Tartsa kézben utazási költségeit

Amikor a tárgyalásokat világszerte tartja, bízhat a ThinkPad E590 kiemelkedő webkonferencia- képességiben. Az üzleti felhasználásra megalkotott számítógépben továbbfejlesztett VoIP-hívások bonyolíthatók a HD-webkamerával, kettős zajcsökkentő mikrofonokkal és a 
Dolby®Advanced Audio™ hangzással. Mindegy, merre jár, úgy érezheti, mintha ugyanabban a szobában lenne – ráadásul az E590 a Skype által is tanúsított.

Mobirise

0-ról 80-ra 60 alatt

A ThinkPad E590 13 órás akkumulátor-üzemidővel fokozza produktivitását.* Amikor pedig töltésre kerül sor, a Rapid Charge gyorstöltő technológia 80%-os töltöttséget biztosít mindössze egy óra alatt. Tehát egy 60 perces ebédszünet vagy átszállás alatt gond nélkül egy munkanapnyi készenlétet meghaladó mértékben feltöltheti a gépét.

This page was started with Mobirise