HP toner alacsony üzemeltetési költség
HP toner professzionális nyomtatás
HP toner az élénk színek világa
HP toner ökolábnyom

Tudta?

Megbízható
Háromszor nagyobb valószínűséggel kerül szervizbe egy nyomtató, amelyben nem HP festékkazettákat használnak. (1)

Minőség
A nem HP patronok/tonerek által okozott problémák közel 50%-a a rossz nyomtatási minőség volt (2)

Nagy sebességű nyomtatás
Az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően akár 21% energiát (3) is megtakaríthat, és csökkenti a környezetre ható negatív hatásokat, öko-lábnyomot.

Környezetbarát
Az utángyártott patronok/tonerek 97%-ban a kommunális hulladékba kerülnek. A HP ezzel szemben mindig újrahasznosítja az üres eredeti festékkazettákat és tonereket. (4)

Eredeti HP tonerkazetták JetIntelligence (5) funkcióval

Csalás elleni technológia
Győződjön meg arról, hogy eredeti HP tonert használ.

Nyomtatás mérő technológia
Nagyobb pontosság a patron élettartamának figyelésekor. 

Oldalmaximalizáló technika
Akár 33%-kal több oldal nyomtatás, kevesebb beavatkozás.

Automatikus tömítéseltávolító
Könnyű patron beszerelés, csak helyezze be és nyomtasson. 

1. 2018. augusztus, az APJ Market Strategies International Technician tanulmánya, a HP megbízásából. Az eredmények 343 olyan HP ServiceOne partnertől származó felmérésen alapulnak, akik legalább 6 hónapos tapasztalattal rendelkeznek az elmúlt 12 hónapban beszerelt HP eredeti kazettákkal és nem HP festékkazettákkal rendelkező HP monokróm és/vagy színes LaserJet nyomtatók szervizelésében. A vizsgálatot 6 országban végezték: CN, IN, ID, KR, TH, AU. Lásd: marketstrategies.com/hp/APJ-Technician2018.pdf.

2. 2018. november A HP megbízásából készült SpencerLab monokróm megbízhatósági tanulmány az eredeti HP patronokat négy márkájú, újonnan gyártott, HP LaserJet Pro 400 M401 és Pro P1102 nyomtatókhoz készült, kompatibilis patronnal, valamint HP 80A és 88A patronokkal hasonlította össze. Lásd: www.spencerlab.com/reports/HPReliability-APJ-NBC2018.pdf vagy www.spencerlab.com/reports/HPReliability-APJ-NBC2018NB.pdf

3. Az ENERGY STAR® normalizált TEC-adatokon alapuló HP számítások a 2019 tavaszán bemutatott HP LaserJet 300/400 sorozatú és 500-as sorozatú monokróm nyomtatókat hasonlították össze. HP 58/59/76/77A/X a HP 26A/X és HP 89A/X nyomtatókkal összehasonlítva a HP 87A/X-hez képest.

4. 2018. július APJ InfoTrends Supplies Supplies Recycling tanulmány, a HP megbízásából. A megállapítások 45 utángyártóval, 22 NBC gyártóval, 12 utántöltővel és 11 viszonteladóval folytatott interjúk átlagos eredményein alapulnak. A részletekért lásd: hp.com/go/AP-2018InfoTrends

5. A funkció csak bizonyos cikkszámokon és nyomtatómodelleken érhető el.


Built with Mobirise html website theme