Microsoft Office 2019
Otthoni és vállalati verzió

Mobirise

Egyszeri vásárlás, 1 PC-re vagy Macre. 


A Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook klasszikus 2019-es verziója.
Díjmentes Microsoft ügyfélszolgálat 60 napig.
Otthoni és kereskedelmi használatra szóló licenc. Az összes nyelven elérhető. Windows 10 vagy macOS rendszerrel kompatibilis*
*A Windows 10 és a macOS kompatibilis verzióit és az egyéb szolgáltatások követelményeit az office.com/systemrequirements weblapon találja.

Mobirise

Főbb jellemzők 


Alapvető eszközök minden feladathoz. A Microsoft Office 2019 Otthoni és kisvállalati verzió olyan családok és kisvállalkozások számára készült, akik a klasszikus Office-alkalmazásokat és levelezési funkciókat szeretnék használni. A Word, Excel, PowerPoint és Outlook Windows 10-zel kompatibilis verzióját tartalmazza. Egyszer megvásárolandó, 1 PC-re vagy Mac számítógépre telepíthető, otthoni vagy munkahelyi használatra.

Mobirise
Mobirise

Mit kínál az Office 2019? 


Tartalomkészítés könnyedén
Bemutatókat, adatmodelleket és jelentéseket készíthet különféle eszközökkel és funkciókkal, például a PowerPoint Alakváltás nevű áttűnésével, az Excel új diagramtípusaival és az összes appban használható továbbfejlesztett szabadkézi műveletekkel.

Mobirise

Munkavégzés egyszerűbben 


Számos funkció segíti az időgazdálkodást, valamint az e-mailek és a partnerek kezelését. Közéjük tartozik a Szűrt levelek nézet, az Outlook utazással és csomagkézbesítéssel kapcsolatos összegző kártyái és a Word Fókusz módja.

How to make a site - Click now