Lenovo ThinkPad T490s

A laptop munkanapokra, hétköznap estékre és hétvégékre
Hordozhatóság szempontjából pehelysúlyú, de teljesítménye a nehézsúlyúak közé sorolja: olyannyira, hogy a ThinkPad T490s-t akár a T-sorozat eddigi legjobb változatának is tekinthetjük. A kijelző újratervezett keretének köszönhetően még nagyobb és letisztult a képernyőterület, ráadásul a kijelzőopciók elképesztő választéka érhető el, így akár WQHD-  
felbontás és Dolby Vision®. Plusz: továbbfejlesztett biztonsági és adatvédelmi funkciók, akár 20 órányi akku üzemidő és az ezüst változatnál alumínium burkolat.

Mobirise

Kápráztassa el magát és másokat!

Válassza az alacsony áramfelvételű FHD-opciót a leghosszabb akku üzemidőhöz a T490s-en, vagy döntsön az FHD-érintőképernyő mellett. A kifinomult részletgazdagság, fokozott fényerő és döbbenetesen pontos színek érdekében a WQHD-kijelzőpanel esetében Dolby Vision® magas
dinamikatartomány (HDR) technológia dolgozik. A kijelzőválasztástól függetlenül valamennyi változat új, keskeny keretkialakítást kapott, ezáltal megnőtt a képernyőterület.

Csak parancsra vár

A Cortana Premium funkcióval lehetőség nyílik arra, hogy a szoba másik feléből adjon szóbeli parancsokat a T490s-nek. A beépített széles hatósugarú mikrofonok gondoskodnak szavai súlyáról. Az eszköz felébresztéséhez elég egy egyszerű kifejezés. A fájlok és naptáresemények
gyorsan, könnyen kikereshetők. Az akkumulátorteljesítmény javítása érdekében pedig akár készenléti üzemmódra is kapcsolható a rendszer. A beszédfelismeréssel a termelékenység is javítható.

Mobirise

Harcra kész, életre tervezett

Bármelyik ThinkPad géphez hasonlóan a T490s-t is 12 katonai szintű követelmény szerint teszteljük és több, mint 200 minőségellenőrzéssel biztosítjuk, hogy szélsőséges körülmények között is működjön. A sarkköri vadontól a sivatagi homokviharokig, a zéró gravitációtól a kiömlött folyadékokig és leejtésig biztos lehet abban, hogy ez a laptop kibírja az élettel járó igénybevételt.

0-ról 80-ra 60 alatt

A T490s akár 20 órás akkumulátor üzemidőt biztosít*. Amikor pedig kezd lemerülni a gép, a Rapid Charge gyorstöltő technológia csupán egy óra alatt 80%-os töltöttséget biztosít. Tehát egy 60 perces ebédszünet vagy átszállás alatt gond nélkül újra közel 16 órányi üzemidő érhető el. Mi másra lenne szükség a mozgásban töltött élethez?
* MobileMark 2014 alkalmazással az alacsony áramfelvételű FHD kijelzőpanellel végzett tesztelés alapján. Az akkumulátor üzemideje a beállításoktól, felhasználástól és más tényezőktől függően jelentősen váltakozó lehet. Megjegyzendő, hogy a Rapid Charge gyorstöltéshez a 65 W-os hálózati adapter szükséges.

Mobirise

Ami a PC-jén történik, a PC-jén is marad

Hacsak végül nem osztja meg másokkal. A kíváncsi pillantások előli védelmet igénylő bizalmas adatokhoz a T490s PrivacyGuarddal kiegészített FHD-panelt kínál: az exkluzív technológia a közvetlenül szemből nézés kivételével leszűkíti a kijelző láthatóságát. Mostantól valamennyi
kameraopciónál elérhetővé vált a ThinkShutter fizikai fedél, amelyet a kamera használatakor szükség szerint lehet elhúzni, azt követően pedig bezárni. A biometrikus bejelentkezéshez a gép opcionális IR- (infravörös) kamerával és opcionális érintéses ujjlenyomat-olvasóval is kiegészíthető.

0-ról 80-ra 60 alatt

Legyen akár bárhol a világon, akár az irodában saját asztalánál, a T490s folyamatos összeköttetést nyújt. Az opcionális LTE-A kártyával világszerte szabadon mozoghat*. A ThinkPad Pro Dock (külön kapható) USB-C-s oldalsó mechanikus dokkolóállomás pedig egyszerűen csatlakoztatható a két Type C port konnektorral, amelyek rögzülés után maguktól szintezik a laptopot. A dokkolást követően a ThinkPad biztonságosan a helyén marad, és valamennyi perifériás eszközéhez képes csatlakozni.
*A WWAN-opciót vásárláskor kell konfigurálni, mivel később nem bővíthető.

Start your own site - Get more