Lenovo ThinkBook 13s

Ahol a munka és a szórakozás találkozik
A vékony, könnyű ThinkBook 13s laptop fém bevonatával, teljes alumínium vázával és keskeny keretű kijelzőjével odavonzza a szemet. Nagyon gyors reagálású, köszönhetően az Intel® feldolgozásnak , Modern Standby funkciónak és egy szilárd-meghajtónak(SSD). A beépített ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően jelentkezzen be vagy indítsa el a vakut. Ez a 13,3   
hüvelykes eszköz Dolby Vision™ FHD kijelzővel és Dolby Audio™ Harman hangszórókkal is rendelkezik.

Mobirise

Dolgozz okosabban, ne keményebben

A ThinkBook 13s olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek gyorsabbá és könnyebbé teszik az üzleti tevékenységre való összpontosítást. Indítsa el és jelentkezzen be egy egyszerű érintéssel. Használja a gyorsbillentyűket a Skype-hívások kezdeményezéséhez vagy lekapcsolásához. Hallgasson zenét, miközben a rendszer készenléti állapotban van, és kapcsolódjon vissza 0,5 másodpercnél rövidebb idő alatt. Még a hangfelismeréssel rendelkező Cortana-t is használhatja, hogy egyszerűen utasítsa készülékét arra, hogy felébredjen.

Vigyázunk Önre

A beépített biztonsági funkciók védik az üzleti szempontból fontos információkat. Az alapértelmezett diszkrét Trusted Platform Module (dTPM) titkosítja az adatokat és együttműködik a Windows 10 biztonsági funkcióival. A ThinkShutter, egy fizikai kamerafedő, blokkolja az objektívet, így biztosítva, hogy csak akkor legyen látható, ha Ön is szeretné. Az ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológombba integrált, így egy egyszerű érintéssel be- és kiléphet a rendszerből, és azonnal elindítja a rendszert, akár mint egy okostelefon.

Mobirise

Kápráztasson el másokat vagy önmagát

A ThinkBook 13s kijelzője legalább olyan funkcionális, mint vonzó; a vékonyabb 5,5 mm-es kávának köszönhetően nagyobb képernyője lesz. Az FHD kijelző drámai Dolby Vision-nel rendelkezik; nagy dinamikatartományú (HDR) technológiával a megnövelt fényerőért, a bővített kontrasztért, a hihetetlenül pontos színekért és a kifinomultabb részletek érdekében.

Mert az élet nem egy buborékban zajlik

A ThinkBook 13s laptop több minőségi és megbízhatósági teszten átment, mint pl. cseppálló védelem akár 60 cm3 víz mennyiségig, szélsőséges hőmérséklet és rezgési körülmények. A cink ötvözet zsanérok fémpor technológiával rendelkeznek, amely 25 000 nyitott és zárt ciklust képes elviselni, valamint indiummal és stannummal van bevonva, hogy fokozza a korrózióállóságot és optimalizálja a WiFi vételt.

Mobirise

Hosszabb ideig használhatja áramellátás nélkül

Utazás közben nem engedheti meg magának, hogy konnektorok keresése miatt aggódjon.Éppen ezért a ThinkBook 13s akár 11 órányi akkumulátor élettartamot biztosít* egyetlen töltéssel. Ha pedig alacsony az akkumulátor-szint, akkor a Gyors Töltés 80%-os töltöttséget biztosít egy óra alatt. Ez azt jelenti, hogy 60 perces megszakítással könnyedén növelheti az akkumulátor töltöttségi idejét közel 9 órára. 

* A MobileMark 2014-es tesztelése alapján. Az akkumulátor élettartama jelentősen változik a beállítások, a használat és egyéb tényezők függvényében. Ne feledje, hogy a Gyors Töltés használatához az opcionális 65 W-os tápegység használata szükséges, és kizárólag beépített grafikával és UMA-val rendelkező modelleken támogatott.

Set up a free site with Mobirise