ThinkBook 15 Gen 2 (Intel)

Jobb eszközök, gyorsabb eredmény.

A 15,6 colos notebook 2 oldalán keskeny szegéllyel rendelkezik, ExpressCharge™ akkumulátorral és 11. generációs
Intel® Core™ processzorokkal szerelték fel.

Mobirise

Szerelkezzen fel távoli munkavégzésre 


Lendítse előre vállalkozását a 15,6 colos Lenovo ThinkBook 15 Gen 2 (Intel) notebookkal. Az erőteljes laptopban akár a legkorszerűbb 11. generációs Intel® Core™ processzor található, emellett egész sor robusztus táreszköz- és memóriaopciót kínál. Intelligens funkciói között megtalálható a zökkenőmentes távmunkához optimalizált konferenciakezelés, valamint az opcionális Versa Bay tároló, amely a testre szabott fülhallgatók számára magában a notebookban biztosít helyet. Intézze bárhonnan konferenciahívásait anélkül, hogy bármikor elveszítené a fülhallgatóit.

Mobirise

Funkciók

Adjon erőt a produktivitásnak

Élvezze a ThinkBook 15 Gen 2 (Intel) laptop erős igénybevételre kialakított teljesítményét, amely a mesterséges intelligenciával továbbfejlesztett, előremutató 11. generációs Intel® Core™ processzoroknak köszönhető. Az akár 2 TB-os duál SSD-táreszközopciókkal és akár 40 GB memóriával olyan üzleti laptopról van szó, amellyel még a legintenzívebb munkavégzésre is felszerelkezhet. Az Intelligent Cooling okoshűtésnek hála nem kell aggódnia a túlhevülés miatt sem.

Intelligensebb távkonferenciák

A Lenovo ThinkBook 15 Gen 2 megkönnyíti a távoli munkavégzéssel összefüggő macera és kényelmetlenség villámgyors leküzdését. Az innovatív Versa Bay tárolóval felszerelt típust választva (2020. végén jelenik meg) óriási kényelmi funkcióhoz juthat: A magában a ThinkBook 15-ben elhelyezett apró fiók egyedi kialakítású fülhallgatópárt tartalmaz, amely kettős elrendezésű mikrofonokkal és mesterséges intelligenciára alapuló zajszűréssel van felszerelve. Bárhol lebonyolíthatja konferenciahívásait: a fülhallgatók minden esetben kéznél lesznek.

Mobirise

Csatlakozás bárhol

A gyors WiFi 6 gyorsabb letöltéseket, megnövelt sávszélességet, alacsonyabb várakozási időt és zökkenőmentes konferenciahívásokat tesz lehetővé. A nagyvonalú, egyebek mellett Thunderbolt™ 4, USB-C, HDMI vagy 1. generációs USB 3.2 aljzatokat felvonultató portválasztéknak köszönhetően pedig a perifériák csatlakoztatása is problémamentes.

Biztonságos, védett és intelligens

A 2. generációs ThinkBook 15 (Intel) biztonságban tartja üzleti adatait, amint a magánszféráját is. A hardver- és firmware funkciók egyebek mellett a megbízhatóplatform-modul (TPM), az öngyógyító (self-healing) BIOS, a be- és kimeneti portokhoz történő hozzáférés védelme vagy biztonságos teljes adattörlés. Az adatvédelmi webkamerafedéllel használaton kívül fizikailag zárolhatja a kamerát. Az élményt az intelligens funkciók teszik teljessé: Hozza ki a legjobbat a képi tartalmakból a videofelbontás-feljavítással, irányítsa a mikrofont előre meghatározott üzemmódokkal, vagy indítsa el Lenovo ThinkBook gépét szemvillanás alatt, mindössze a felső borítófedél felnyitásával.

Mobirise

Méretek

 
1. USB-C 3.2 Gen 2 (DP/PD)
2. Thunderbolt™ 4
3. HDMI
4. USB-A 3.0 Gen 1 (folyamatos működésű)
5. Kombinált fejhallgató-/mikrofoncsatlakozó
6. Novo aljzat
7. Akkumulátor visszajelző
8. Versa bay
9. USB-A 3.0 Gen 1
10. RJ45
11. Kensington NanoSaver™ biztonságizár-hely

Built with Mobirise - Click for more